• Cântare electronice 150-500 kg

  Cântare electronice pentru mărfuri
  Cântarul este conceput pentru a măsura greutatea mărfii supradimensionate (150 kg – 500 kg). Sunt utilizate în magazinele de producție, întreprinderile agricole, bazele de comerț cu ridicata și cu amănuntul pentru cântărirea încărcăturilor voluminoase și grele. Acest tip de produs poate determina cu ușurință și acuratețe greutatea încărcăturii.

 • Cântare pentru paleți

  Cântarele pentru paleți 1000 – 2000 kg.
  Ele au fost concepute pentru cântărirea încărcăturilor pe palet.

   

  Cântarul este recomandat pentru utilizare atât în spațiile de depozitare, cât și în sălile de producție. Cântarul constă dintr-o platformă în formă de U, 4 senzori, o cutie de comutare și un procesor de greutate. Se disting prin fiabilitate excepțională, comoditate, compactitate, stabilitatea indicațiilor și ușurința de utilizare. Are niște funcționalități tehnice excelente.

 • Cântare Rocla (transpalet hidraulic cu cântar)

  Cântar Rocla – Precizie și ușurință în cântărirea paleților

  Este o soluție rentabilă și eficientă. Are o construcție puternică, completată de un terminal fiabil, cu un display și tastatură. Sunt ideale pentru orice depozit în care mobilitatea operațiunilor de cântărire este importantă.

 • Cântare industriale tip macara

  Cântar tip macara 10 tone

  Cântarul este potrivit pentru a fi folosit în interior, dar și pe zonele deschise (electronica este protejată de umiditate și praf). Au o marjă mare de siguranță, carcasă rezistentă la lovituri, un ecran luminos cu caractere mari.

Meniu