• Colțar de protecție

    Colțarul de protecție servește pentru a proteja elementele de legat de a fi strivite de banda extensibilă, precum și pentru a proteja banda în sine de deteriorarea unei încărcături cu margini ascuțite sau zimțate.
    Material – plastic sau carton. Dimensiuni – în funcție de dimensiunea benzii utilizate. Colțurile de protecție din carton servesc, de asemenea, pentru a păstra forma unei încărcături grupate, constând dintr-un număr mare de cutii. Colțarele de protecție din plastic sunt echipate cu o adâncitură specială, în cadrul căreia banda are capacitatea de „a se lăsa” în timpul transportului. Cu cât sunt mai puține goluri, cu atât este mai puțin probabil ca panglica să se roadă și să se rupă. Acest lucru este important, în special, pentru transportul pe distanțe lungi.

  • Colțar de protecție din carton

    Colțar de protecție din carton – un element de fixare conceput pentru a proteja colțurile mărfurilor transportate sau depozitate, fie de deteriorare fizică sau de presiunea din timpul ambalării. Colțarul din carton îndeplinește funcții universale, protejând atât produsul cât și elementele ambalajului în sine. De exemplu, împiedică ruperea benzii de pe marginea ascuțită a încărcăturii.

Meniu