• Mănuși din polietilenă

  Mănușile din polietilenă de unică folosință sunt concepute pentru a lucra cu produsele alimentare în secția de producere a restaurantelor, cafenelelor și cantinelor. Ele asigură respectarea standardelor de igienă în momentul ambalării și lucrului cu produsele alimentare. În set sunt 100 de bucăți.

 • Mănuși din latex

  Mănușile din latex au o rezistență crescută, sunt rezistente la tăieturi și uzură, protejează pielea de frecare și uscare. Datorită rezistenței și durabilității sale, mănușile sunt utilizate la curățenie, protejând bine mâinile de substanțe chimice, uleiuri vegetale și grăsimi. Datorită lungimii mănușii de 296 mm, mâinile sunt protejate. Prelucrarea suprafeței mănușilor cu o substanță din ceară ajută la reținerea mai fiabilă a obiectelor în mâini, chiar și în condiții de umiditate ridicată.

 • Mănuși din vinil

  Mănușile din vinil pot fi utilizate pentru o serie de sarcini: examinări, teste de laborator, proceduri stomatologice și prelevare de sânge, în secțiile stomatologice și secții ambulatorii. De asemenea, protejează mâinile în procesul de vopsire a părului sau în timpul efectuării procedurilor cosmetologice, în saloane de coafură, saloane de înfrumusețare sau centre de cosmetologie. Acest tip de mănuși este realizat din clorură de polivinil, ceea ce reduce posibilitatea reacțiilor alergice la mănușile din vinil.

 • Mănuși din nitril

  Mănușile nesterile din nitril sunt utilizate în medicină, industria alimentară și industria de frumusețe. Principalele proceduri medicale efectuate cu astfel de mănuși sunt examinările în terapie și stomatologie, prelevarea de sânge, tratamentul stomatologic și intervențiile chirurgicale minore. Mănușile din nitril sunt recomandate pentru persoanele alergice la proteinele din latex.

Meniu