• Punga Maiou

  Sunt confortabile în utilizare și inofensive pentru produse alimentare. Pungile sunt confecționate din polietilenă de joasă presiune. Aceste pungi sunt sigure și nu conțin substanțe toxice. Prin urmare, produsele alimentare pot fi ambalate fără ezitare. Datorită faptului că sunt rezistente, ele pot fi aplicate în diverse domenii.

 • Pungi pentru gunoi 35-160 l

  Aceste pungi sunt utilizate la colectarea, depozitarea și evacuarea gunoiului în construcții, producție, în bucătăriile mari și în viața de zi cu zi. Sacii pentru gunoi au volume diferite și sunt folosiți la curățarea zonei locale, curățarea sezonieră a străzilor și a parcurilor de către lucrători serviciilor comunale. În funcție de rezistență, pot scoate orice tip gunoi, de la cel vegetal la cel de construcție.

 • Mănuși din polietilenă

  Mănușile din polietilenă de unică folosință sunt concepute pentru a lucra cu produsele alimentare în secția de producere a restaurantelor, cafenelelor și cantinelor. Ele asigură respectarea standardelor de igienă în momentul ambalării și lucrului cu produsele alimentare. În set sunt 100 de bucăți.

 • Mănuși din latex

  Mănușile din latex au o rezistență crescută, sunt rezistente la tăieturi și uzură, protejează pielea de frecare și uscare. Datorită rezistenței și durabilității sale, mănușile sunt utilizate la curățenie, protejând bine mâinile de substanțe chimice, uleiuri vegetale și grăsimi. Datorită lungimii mănușii de 296 mm, mâinile sunt protejate. Prelucrarea suprafeței mănușilor cu o substanță din ceară ajută la reținerea mai fiabilă a obiectelor în mâini, chiar și în condiții de umiditate ridicată.

 • Mănuși din vinil

  Mănușile din vinil pot fi utilizate pentru o serie de sarcini: examinări, teste de laborator, proceduri stomatologice și prelevare de sânge, în secțiile stomatologice și secții ambulatorii. De asemenea, protejează mâinile în procesul de vopsire a părului sau în timpul efectuării procedurilor cosmetologice, în saloane de coafură, saloane de înfrumusețare sau centre de cosmetologie. Acest tip de mănuși este realizat din clorură de polivinil, ceea ce reduce posibilitatea reacțiilor alergice la mănușile din vinil.

 • Mănuși din nitril

  Mănușile nesterile din nitril sunt utilizate în medicină, industria alimentară și industria de frumusețe. Principalele proceduri medicale efectuate cu astfel de mănuși sunt examinările în terapie și stomatologie, prelevarea de sânge, tratamentul stomatologic și intervențiile chirurgicale minore. Mănușile din nitril sunt recomandate pentru persoanele alergice la proteinele din latex.

 • Mască medicală de unică folosință

  Masca medicală de unică folosință cu benzi elastice este folosită atât în medicină, cât și în stomatologie, în viața de zi cu zi, dar și în scopuri sanitare. Este formată din trei straturi de fibră TNT, care filtrează perfect particulele străine, chiar și cele mai mici de 1 μm. Eficiența de filtrare a particulelor de această dimensiune este de 98,5%. Masca este echipată cu elemente de fixare în zona nasului și a urechilor. Elementele de fixare sunt acoperite cu bumbac. Acest lucru previne apariția iritației pe piele.

 • Șapcă de unică folosință cu elastic

  Șapca de unică folosință realizată din spunbond (un material special nețesut) are o bandă elastică ce împiedică alunecarea peste ochi și ajută la păstrarea părului în interiorul acesteia. Este utilizată pe scară largă în medicină, stomatologie, cosmetologie și producția produselor alimentare. Diametrul benzii elastice este de 30 cm, densitatea materialului este de 14 g/m2.

 • Șapcă cu cozoroc PP

  Șapca din polipropilenă cu cozoroc este comodă pentru protejarea părului de grăsimi, murdărie și praf în producția de alimente, în medicină, stomatologie, cosmetologie și alte domenii. Cozorocul protejează ochii de particulele străine și ține părul că nu cadă în ochi.

 • Șorț de unică folosință (polietilenă)

  Șorțul de polietilenă de unică folosință este conceput pentru a proteja îmbrăcămintea de umiditate și murdărie în timpul lucrului în industria alimentară, în bucătărie, în frizerie etc. Șorțul vine în două versiuni – alb și transparent. Dimensiunea produsului este de 120×80 cm. Se recomandă utilizarea în combinație cu mănuși și șapcă de unică folosință.

 • Halat de unică folosință (polipropilenă)

  Halatul de unică folosință produs pe bază de polipropilenă (PP) este o metodă de protecție împotriva murdăriei și este utilizat pe scară largă în diverse industrii. El protejează atât corpul lucrătorului, cât și mâinile, menținând sterilitatea zonei de lucru. Hainele cu mâneci (manjete cu benzi elastice) confecționate din material nețesut au o densitate de 40 g/m2. Produsul este utilizat pe scară largă ca metodă de protectie în medicină, cosmetologie, industria alimentară etc.

Meniu