• Mănuși din polietilenă

  Mănușile din polietilenă de unică folosință sunt concepute pentru a lucra cu produsele alimentare în secția de producere a restaurantelor, cafenelelor și cantinelor. Ele asigură respectarea standardelor de igienă în momentul ambalării și lucrului cu produsele alimentare. În set sunt 100 de bucăți.

 • Mască medicală de unică folosință

  Masca medicală de unică folosință cu benzi elastice este folosită atât în medicină, cât și în stomatologie, în viața de zi cu zi, dar și în scopuri sanitare. Este formată din trei straturi de fibră TNT, care filtrează perfect particulele străine, chiar și cele mai mici de 1 μm. Eficiența de filtrare a particulelor de această dimensiune este de 98,5%. Masca este echipată cu elemente de fixare în zona nasului și a urechilor. Elementele de fixare sunt acoperite cu bumbac. Acest lucru previne apariția iritației pe piele.

 • Șapcă de unică folosință cu elastic

  Șapca de unică folosință realizată din spunbond (un material special nețesut) are o bandă elastică ce împiedică alunecarea peste ochi și ajută la păstrarea părului în interiorul acesteia. Este utilizată pe scară largă în medicină, stomatologie, cosmetologie și producția produselor alimentare. Diametrul benzii elastice este de 30 cm, densitatea materialului este de 14 g/m2.

 • Șapcă cu cozoroc PP

  Șapca din polipropilenă cu cozoroc este comodă pentru protejarea părului de grăsimi, murdărie și praf în producția de alimente, în medicină, stomatologie, cosmetologie și alte domenii. Cozorocul protejează ochii de particulele străine și ține părul că nu cadă în ochi.

 • Șorț de unică folosință (polietilenă)

  Șorțul de polietilenă de unică folosință este conceput pentru a proteja îmbrăcămintea de umiditate și murdărie în timpul lucrului în industria alimentară, în bucătărie, în frizerie etc. Șorțul vine în două versiuni – alb și transparent. Dimensiunea produsului este de 120×80 cm. Se recomandă utilizarea în combinație cu mănuși și șapcă de unică folosință.

 • Halat de unică folosință (polipropilenă)

  Halatul de unică folosință produs pe bază de polipropilenă (PP) este o metodă de protecție împotriva murdăriei și este utilizat pe scară largă în diverse industrii. El protejează atât corpul lucrătorului, cât și mâinile, menținând sterilitatea zonei de lucru. Hainele cu mâneci (manjete cu benzi elastice) confecționate din material nețesut au o densitate de 40 g/m2. Produsul este utilizat pe scară largă ca metodă de protectie în medicină, cosmetologie, industria alimentară etc.

Meniu